Personvern

Behandlings­ansvarlig

Behandlingsansvarlig for personopplysningene er MIX ved daglig leder. Kontaktinformasjon for selskapet er:
Adresse: Karenslyst allé 12-14, 0278 Oslo
E-post: post@mix.no
Telefon: 24 11 31 00
Organisasjonsnummer: 976 769 511

Som kunde, leverandør, besøkende på vårt nettsted eller annen interessent er personvernet ditt viktig for oss. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan, hvorfor og hvor lenge MIX behandler personopplysninger om deg.

Kontakt

Tar du kontakt med oss gjennom skjemaet eller epostadressene oppgitt på https://mix.no vil vi behandle dine kontaktopplysninger for å kunne nå deg. Henvendelsen med dine opplysninger vil bli slettet fra vår side etter at saken er ferdigbehandlet og det ikke er grunn til å beholde forespørselen lenger. mix.no benytter reCAPTCHA som menneskelig bekreftelse, se Google sine personvernsbekreftelse.

Sosiale medier - Facebook, Instagram, TikTok

MIX har selskapsside på Facebook. Der kan Facebook-brukere kan gi kommentarer, og vi kan lansere kampanjer og konkurranser. Når du besøker siden kan personopplysninger om deg bli behandlet. Dersom ditt innlegg framstår som en henvendelse så vil MIX kundeservice gi deg tilbakemelding. Fra tid til annen legger MIX ut konkurranser hvor en vinner skal kåres, og vi vil også for dette måtte behandle personopplysninger om deg. Vi har tilgang til statistikk og systematiserte oversikter over innlegg på siden gjennom standard Facebook-verktøy. Vi bruker ikke opplysninger fra dine innlegg til andre formål enn å svare, kåre en vinner eller annen behandling som framgår av aktiviteten på siden. Sender du oss en melding via Facebook Messenger som inneholder personopplysninger, vil disse bli lagret i din Messenger-historikk.  Vær oppmerksom på at du som Facebook-bruker må forholde deg til Facebooks vilkår og personvernerklæring når du besøker våre Facebook sider og for eksempel legger ut innlegg. Vi oppfordrer deg til å lese disse vilkårene nøye.  

MIX har også en Instagramprofil som brukes til markedsføring. Vi behandler ingen persondata ved bruk av denne profilen, annet enn dersom du som bruker sender MIX en direktemelding. Oppgir du der personlige opplysninger, blir dette liggende i chatfunksjonen i Instagram.

Butikker

MIX bruker tjenester fra Google Maps for å gi deg kartinformasjon og informasjon om butikker. For å kunne gi deg denne informasjonen vil opplysninger som din ip-adresse og nettleserinformasjon deles med Google. Dette gjøres for at bruker kan motta oppdaterte kart og funksjonalitet i kartet. Data blir benyttet for å gi en anonymisert oversikt over kall til Google av driftshensyn og fakturering for tjenesten. Data blir ikke benyttet til å drive statistikk på bruk av kart eller profilering. Ønsker du ikke dele denne dataen kan du ikke bruke tjenesten. 

MIX benytter følgende databehandlere:
Hubspot.com: drift av nettsted (CMS), Informasjonskapsler (Funksjonelle og analytiske)